fbpx

RECLAME LUMINOASE

Reclame luminoase

Reclamele luminoase ajută la formarea primei impresii pe care clienții o au despre compania dvs. O reclama luminoasa bine iluminata te va ajuta să atragi cât mai mulți clienți. Dacă reclama dvs. actuala nu face acest lucru, este posibil să vă coste bani în loc să vă ajute afacerea să crească.

O reclama luminoasa este un tip de reclama care încorporează elemente luminoase. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, finisaje și stiluri. Foarte multe companii aleg reclamele luminoase cu LED deoarece sunt mai luminoase decât alte reclame luminoase, au o durată de viață mai lungă și sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Reclamele luminoase cu LED-uri au și o vizibilitate bună indiferent de timp sau de condițiile meteo. Sunt utilizate pe scară largă în scop informativ și pot fi montate pe pereți, panouri publicitare sau afișate în ferestre.

Caseta luminoasa iluminata din spate, este o casetă de luminoasă iluminata electric iar lumina este transmisa printr-un panou translucid. Panoul translucid poate fi personalizat cu numele companiei, logo-ul, telefonul, adresa și orice alte informații pe care doriți să le prezentați. Reclamele luminoase lightbox sunt versatile; pot fi personalizate într-o varietate de dimensiuni diferite, făcându-le utile in interior cat și in exterioar. Formele unei casete luminoase pot fi modelate pentru a se potrivi cu marca dvs. Acest tip de iluminat de semnalizare este popular pentru vitrinele magazinelor, barurile, școlile, panourile pentru biserici și benzinării.

Reclama luminoasă este printre cele mai bune soluții pentru a vă face remarcată pe timpul noptii cat și pe timpul zilei. Reclamele luminoase sunt realizare dintr-o gamă largă de materiale, cu diverse finisaje. Indiferent de reclama luminoasa de care dvs aveti nevoie noi va putem ajuta.

Reclame luminoase dubla fata

reclame-luminoase

Această casetă luminoasă, cu două fețe, strălucitoare în fața afacerii dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a vă face simtita prezența. Casetele noastre luminoase pentru vitrine sunt luminoase, atractive si au o constructie robusta cand sunt montate în exterior. Combinăm iluminatul cu LED-uri de ultimă generație cu fețe durabile pentru casete luminoase într-un cadru rezistent la intemperii. Fețele personalizate ale reclamelor luminoase vor fi personalizate cu culorile, brandingul si designul grafic dorit de dvs. Puteți alege să imprimați în relief textul și imaginile pentru a iesi într-adevăr in evidenta. Aceste casete luminoase oferă un impact de neegalat pentru a ajunge la publicul țintă.

Contact