fbpx

colantari ieftine.RO

Foliile Solare si Foliile Antiefractie

Foliile Solare si Foliile Antiefractie de Securizare

Foliile Solare si Foliile Antiefractie de Securizare sunt potrivite pentru cladiri de birouri, gradinite, scoli, centre comerciale, dar si in spatiile rezidentiale.

Foliile antiefractie sunt agrementate si testate, conform standardelor interne si international, de catre Institutul de Cercetari pentru Echipamente si Tehnologii in Constructii, indeplinind toate conditiile cerute de legislatia din tara noastra.

Rolul acesteor folii este de a oferi siguranta impotriva efractiei, atacurilor cu pietre sticlelor incendiare sau a altor accidente care pot afecta viata si integritatea persoanelor din interiorul cladirilor.

Avantajele utilizării Foliilor Solare si a Foliilor Antiefractie / Securizare sunt:

Foliile de protecţie solară:

 Reduc căldura solară şi radiaţia, controlând supraîncălzirea încăperilor datorată acestora

 • Protejează împotriva razelor UV, reducând decolorarea obiectelor expuse
 • Reduc pierderile de căldură şi oferă un echilibru termic, reducând implicit costurile cu energia
 • Reglează cantitatea de lumină care intră în interior,  resping şi absorb căldura, iar în acelaşi timp, blochează razele ultraviolete.
 • Echilibrează diferenţele de temperatură în clădiri, asigurând un climat plăcut

 • Creeaza intimitate şi confort sporit prin controlărea luminozităţii puternice
 • Îmbunătăţesc estetica clădirilor, asigurând totodată un plus de funcţionalitate

Foliile antiefracţie şi de securizare:

 • Conferă securitate, prin mărirea rezistenţei şi reţinerea cioburilor în caz de spargere a sticlei
 • Oferă  protecţie atât împotriva pătrunderilor prin efracţie, cât şi a accidentelor determinate de spargerea geamului
 • Oferă protecţie la acţiunea razelor UV
 • In acelaşi timp, în cazul incendiilor, foliile au o influenţă pozitivă, deoarece suprafeţele din sticlă acoperite cu folie  protejează în cazul unui incendiu, oprind pentru un anumit timp răspândirea focului.
 • Foliile antiefracţie şi securizare sunt agrementate şi testate conform standardelor interne şi internaţionale, de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente şi Tehnologii în Construcţii, îndeplinind toate condiţiile cerute de legislaţia din ţara noastră.
 • Foliile antiefractie reduc riscul spargerilor accidentale si a intrarii prin efractie (in caz de spargere, geamul ramaine inpenetrabil, accesul in cladire fiind ingreunat).

Foliile de  protecţie  solară, antiefracţie şi securizare oferă soluţii inteligente, cu un impact pozitiv atât asupra mediului inconjurator, cat şi asupra noastră.

Durata de viata a Foliilor Solare si a Foliilor Antiefractie / Securizare este între 10-15 ani, în condiţiile intreţinerii corecte

Foliile Solare si  Foliile Antiefractie / Securizare nu diminueaza calitatile estetice ale sticlei si nu distorioneaza imaginea.

Intretinerea  Foliilor Solare si a Foliilor Antiefractie / Securizare se face cu produse de curatat geamurile uzuale sau apa cu sapun, folosind o laveta moale din material textile sau o racleta cu cauciuc.

Atentie!

Nu razuiti suprafata uscata a foliei, curatarea se va face doar umed.

Nu folositi produse abrasive sau detergenti agresivi.

Contact