fbpx

LITERE VOLUMETRICE

Litere volumetrice PVC

Literele volumetrice sunt una dintre cele mai versatile opțiuni pentru face simtita prezenta companiei tale atat in spatiile deschise la exterior cat si in spatiile inchise. De asemenea, sunt foarte potrivite  pentru decorarea evenimentelor, sărbătorilor si a candy barurilor. Rezultatul final difera in functie de materialul din care sunt realizate literele.

Literele realizate de noi, din PVC sunt concepute pentru a fi utilizate în multe situații, standuri expozitionale, semnalizare interioară, panouri de afișare, indicatoare de direcție, etc.

PVC-ul este materialul perfect pentru semnalizare, are o greutate redusa, este ușor de manevrat, puternic și ușor de instalat, este foarte rentabil financiar fiind o buna alternativă. 

Litere volumetrice din polistiren

Pentru a obține un rezultat de efect pentru spatiile exterioare sau interioare, echipa noastră recomandă tuturor clienților noștri,dar în special tuturor antreprenorilor care doresc să-și promoveze afacerea, să folosească literele volumetrice din polistiren.

Acestea pot fi realizate într-o varietate de forme, în funcție de dorințele și nevoile fiecărui client.

Literele volumetrice pot fi folosite cu succes pentru a semnaliza sălile de recepție, sălile de conferințe sau showroom-urile.

Pentru exterior sunt ideale pentru semnalizarea fatadelor cladirilor.

Echipa noastra ofera consultanta si ne adaptam mereu serviciile, nevoilor clientilor nostri.

Materialele folosite pentru productia materialelor sunt de cea mai buna calitate, sunt rezistente la variatiile de temperatura, umezeala si razele UV.

Cea mai eficientă formă de publicitate este aceasta, folosind literele volumetrice realizate din polistiren.

Dorim sa ne ajutam cat mai mult clientii, vrem sa contribuim la succesul lor si ne implicam cu dedicare si profesionalism in fiecare proiect.

Literele pot fi folosite atat pentru interior cat si pentru exterior, pot avea aceeasi culoare, sau pot fi de culori diferite, in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

Literele mari de polistiren pot decora perfect orice eveniment, fie ca vorbim de nunta,o petrecere, un eveniment special, ziua de naștere, ședința foto, etc.

Literele volumetrice sunt ușoare și foarte ușor de manevrat.  Acestea au o durabilitate la exterior de până la 7 ani și 15 ani la interior.

Producem la preturi foarte accesibile litere si logo-uri din polistiren.

Aceasta este o modalitate de a realiza reclame si logo-uri volumetrice la preturi mult mai accesibile decat sunt volumetriile clasice realizate PVC, plexiglass, etc. cu un raport cost-durabilitate excelent.

Literele se pot realiza extrem de repede, 1-2 zile si se pot livra finisate (vopsite la culoarea dorita) sau nefinisate. Montajul se realizeaza foarte usor, cu un kit montaj de la orice magazin de bricolaj sau cu banda dublu adeziva, se pot lipi pe aproape orice suprafata.

Iluminarea volumetriilor din polistiren se poate face din fata, cu proiectoare sau din spate cu leduri

Volumetria din polistiren poate avea o grosime de 2 cm, 3 cm sau 5 cm.

Pret estimativ, 150 lei:

  • Polistiren de 3 cm grosime
  • Maxim 0.5 mp
  • Vopsire 1 culoare

Pretul nu include TVA si montaj

Litere si logo-uri din plexiglas

Literele și logo-urile din plexiglas  sunt tăiate din foi solide de material transparent sau pigmentat pentru un aspect foarte curat, totul la prețuri aproape imbatabile. Litere din plexiglas sunt disponibile in mai multe grosimi si culori standard. Pe lângă culorile standard, plexiglasul transparent poate fi vopsit, pentru a reproduce culorile speciale ale companiei tale.

Litere din aluminiu compozit / alubond

Literele din compozit de aluminiu sunt realizate prin taiere la CNC si sunt compuse din doua straturi distincte, respectiv strat PVC de culoare inchisa, si straturi de aluminiu pe ambele fete, vopsite cu o tehnica speciala pentru a face fata conditiilor exterioare.

 

Frumusețea literelor este produsă de volumetria din spatele aluminiului, plexiglasului transparent sau orice altă culoare.

 

 

Aceste litere din aluminiu reprezinta un mod de afisare elegant, cu un aspect deosebit si un impact impresionant asupra publicului dumneavoastra.

 

Dorim să contribuim la succesul afacerii tale și să fim alaturi de tine cu cele mai moderne și mai noi modalități de promovare.

 

Cu aceste litere din compozit de aluminiu, cu siguranță vei ajunge în topul clienților tăi.

Aceste litere atrag privirile trecătorilor, adăugând valoare și atrăgând potențiali clienți. Sunt mult mai eficiente decât orice alt panou publicitar, casetă luminosă sau alte tipuri de publicitate bidimensională.

 

Echipa noastră are o vastă experiență în acest domeniu și poate proiecta și realiza semne si litere din aluminiu, personalizate și dedicate fiecărei afaceri pentru că știm cât de importantă este unicitatea și diferențierea față de celelalte firme.

Materialele folosite au o garantie si o durabilitate deosebita.

Esti agentie sau revanzator? Cere oferta speciala!

Doresti sa realizezi o cantitate mare?

Iti oferim discount-uri in functie de cantitate.

Montaj?!

Ai echipa ta de montaj?

Daca ai propria echipa de montaj, dar nu ai unde sa produci materialele sau reprezinti o agentie de publicitate noi te putem ajuta cu productia materialelor, iar la nevoie chiar si cu montajul lor.

Iti asiguram preturi mai mici si prioritate in executarea comenzilor tale.

Contact