fbpx

colantari ieftine.RO

Inscriptionari Auto

Iti oferim servicii de inscriptionari auto si nu numari pentru ca afacerea ta sa fie mai vizibila si sa creasca mai repede.

Ai nevoie de mai multe informatii?

0721390732

5 pasi pentru ca inscriptionarea masinii companiei tale sa vanda pentru tine pe strada:

Pasul 1

Sa te gandesti cum vrei sa arate masina, cu ce texte, sigle si cu ce imagini vrei sa inscriptionezi masina

Pasul 2

Trebuie sa te gandesti care vor fi suprafetele inscriptionate si sa masori aceste suprafete (lungime x latime);

Pasul 3

Sa ne trimiti pe email la adresa contact@colantariieftine.ro sau pe whatsapp la numarul de telefon 0721.390.732  informatiile de mai sus + foto cu masina pentru a realiza o simulare grafica. 

Pasul 4

Noi iti vom face o oferta de pret urmata de mai multe simulari grafice, pe care ti-le vom trimite, iar tu daca ai modificari sau adaugiri ni-le vei trimite inapoi. Cand avem ok-ul tau final pentru simularea grafica a inscriptionari noi o sa producem grafica si o vom pregati pentru montaj.

Pasul 5

Impreuna cu tine vom face o programare pentru inscriptionarea efectiva a masinii. Masinile vor veni la atelierul nostru (Bucuresti, Str. Clailor Nr 1-7  ) unde intr-un mediu special amenajat pentru inscriptionare auto personal calificat va aplica pe masina elementele grafice (texte, sigle, imagini) exact ca in simularea de pe calculator.

5 pasi pentru inscriptionarea vitrinelor magazinului tau.

Pasul 1

Pentru ca tu iti cunosti cel mai bine afacerea trebuie sa te gandesti cum vrei sa arate vitrina stradala a magazinului tau, cu ce texte, sigle si cu ce imagini vrei sa inscriptionezi vitrinele pentru a atrage cat mai multi clienti;

Pasul 2

Trebuie sa te gandesti care vor fi suprafetele inscriptionate si sa masori aceste suprafete (lungime x latime);

Pasul 3

Sa ne trimiti pe email la adresa contact@colantariieftine.ro sau pe whatsapp la numarul de telefon 0721.390.732 informatiile de mai sus + foto cu vitrinele

Pasul 4

Noi iti vom face o oferta de pret urmata de mai multe simulari grafice, pe care ti-le vom trimite, iar tu daca ai modificari sau adaugiri ni-le vei trimite inapoi. Cand avem ok-ul tau final pentru simularea grafica a inscriptionari noi o sa producem grafica si o vom pregati pentru montaj

Pasul 5

Impreuna cu tine vom face o programare pentru inscriptionarea efectiva a vitrinelor. Personal calificat se va deplasa la locatie si va monta pe vitrine elementele grafice (texte, sigle, imagini) exact ca in simularea.

Avantaje si dezavantajele inscriptionarilor

Cel mai mare avantaj al unei inscriptionari auto este ca va transmite un mesaj si va deveni un promotor al tau pentru o lunga perioada de timp. Beneficiile aduse de flota ta de masinile inscriptionate cu imaginea companiei tale incontestabil unele positive. Brand-ul si compania ta vor fi mult mai usor de recunoscut, in orice imprejurare, vei deveni mult mai vizibil si clientii te vor gasi mult mai usor.

O inscriptionare de calitate are o durata de viata de minim 5 ani. Materiale folosite pentru realizarea inscriptionarilor sunt de ultima generatie si sunt extreme de rezistente la razele UV, ploaie, praf, solutii de curatenie etc. Chiar si in cazul unei eventuale decolantari aceste materiale nu lasa urme iar locul unde au fost montate ramane ca inainte de colantare.

Intretinerea inscriptionarilor nu necesita absolut nimic special, de exemplu, masinile pot fi spalate dupa 4-5 zile de la  montaj fara nici o grija, la fel si vitrinele magazinului tau. Singurul lucru care poate deteriora o inscriptionare intr-un termen scurt este vandalismul.

Amenajari interioare

Inscriptionarile in amenajarile interioare, fie inscriptionarea birourilor sau a spatiului de lucru fie inscriptionarea peretilor in casa aduce doar lucruri pozitive.

Culorile calde sau culorile vesele cu care se poate creea un mesaj motivational pe un perete de sticla sau pe un perete normal,  iti poate face ziua mai frumoasa sau te poate face sa vi cu mare placere la birou. De asemenea colantarea cu forme geometrice sau cu o folie ce imita sablarea poate creea intimitatea necesara unui birou.

Inscriptionarile isi pot gasi locul si in casa ta, un perete decorat cu un mesaj personalizat si sugestiv, poate un citat dintr-o carte sau un film iti poate infrumuseta casa. Camera copilului poate fi decorata si inscriptionata cu personaje lui preferate, toate acestea intr-o dimensiune personalizata nevoilor dumneavoastra.

Contact