fbpx

CASETE LUMINOASE

Casete luminoase

O caseta luminoase ajută la formarea primei impresii pe care clienții o au despre compania dvs. O caseta luminoasa bine iluminata te va ajuta să atragi cât mai mulți clienți. Dacă reclama dvs. actuala nu face acest lucru, este posibil să vă coste bani în loc să vă ajute afacerea să crească.

Casetele luminoase sunt cu o singura fata vizibila sau cu 2 fete vizibile. Pot avea o forma patrata, dreptunghiulara sau personalizata in functie de cerintele si de logo-ul dvs.

Casetele se pot monta la exterior sau la interior, pentru ca sunt construite din profile de aluminiu, ceea ce le asigura o rezistenta marita cat si o durata lunga de viata. Toate casetele de exterior au montate senzor crepuscular, acesta aprinde sau stinge automat iluminatul in functie de lumina exterioara, astfel dvs. nu o sa stati cu grija.

Fetele casetelor sunt realizate din opal (plexiglass de culoare alba, care permite trecerea luminii) peste care se aplica autocolantul transparent, printat si laminat cu folie de protectie (laminarea asigura inclusiv protectie UV pentru print). Printul este realizat cu cerneala ecosolvent ce se va deteriora foarte greu in timp.

Grafica casetelor luminoase

Grafica ce se va printa pentru caseta, o puteti realiza dvs. sau o putem face noi, gratuit, pentru dvs.

O caseta luminoasa este un tip de reclama care încorporează elemente luminoase. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, finisaje și stiluri. Datorita tehnologiei LED, casete luminoase sunt mai luminoase decât alte reclame luminoase cu o tehnologie mai veche, au o durată de viață mai lungă și sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Casetele luminoase cu LED-uri au o vizibilitate bună indiferent de timp sau de condițiile meteo. Sunt utilizate pe scară largă în scop informativ și pot fi montate pe pereți, panouri publicitare sau afișate în ferestre. Pentru casetele montate la exterior folosim 100% echipamente electrice si electronice destinate utilizarii la exterior.

Reclama luminoasă este printre cele mai bune soluții pentru a vă face remarcată afacerea pe timpul noptii cat și pe timpul zilei. 

Pretul

Pretul unei casete luminoase incepe de la:

euro 220 MP

Asiguram livrarea gratuita a casetelor luminoase, in zona Bucuresti – Ilfov. Pentru livrarea in afara acestei zone, va rugam sa ne specificati in cererea de oferta, si va vom ajuta la cel mai mic cost posibil pentru noi.

Montajul casetelor luminoase este unul simplu si suntem siguri ca sub indrumarea noastra va puteti descurca, astfel costurile proiectului vor scadea considerabil. In caz ca nu reusiti, va putem ajuta si noi cu montajul.

 Indiferent de reclama luminoasa de care dvs aveti nevoie noi va putem ajuta.